Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚατιονικές Polyacrylamide

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση

Πιστοποίηση
Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγοράζουμε Bluwat bwd-01 πράκτορας Decoloring νερού και Polyelectrolyte, και τα δύο έχει πολύ τη καλή απόδοση στην επεξεργασία αποβλήτων αποχέτευσης υφαντικών εγκαταστάσεων του Μπανγκλαντές

—— Afroz Noman

Κάτω από εδώ με, θα επιθυμούσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο decoloring πράκτορας bwd-01 νερού και PAC supplierd από BLUWAT είχαν το καλό perfromance.

—— Momhamed Shajahan

Με το παρόν έγγραφο, επιβεβαιώνουμε ότι Blufloc Polyacryalmide είχε την πολύ καλή εκτέλεση ETP μας για την κατεργασία ύδατος και την απομάκρυνση νερού λάσπης, θα έχουμε περισσότερη διαταγή

—— Amin Binns

Κάτω από εδώ με, θα θέλαμε επικυρωμένος ότι ο decoloring πράκτορας bwd-01 νερού 200tons το 2015, εργασίες τόσο καλά.

—— Frank Stuart

Είμαι Online Chat Now

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση
Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση

Μεγάλες Εικόνας :  Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BLUWAT
Πιστοποίηση: ISO9001, SGS, BV
Αριθμό μοντέλου: Blufloc C8020
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000KGS
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 30kgs, 50kgs, 250kgs, τύμπανα 1250kgs
Χρόνος παράδοσης: 5-10 ημερών

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση

περιγραφή
Χημικό όνομα: Κατιονικές Polyacrylamide Εμπορικό φίρμα: Blufloc C8020
Ισοδύναμο: Zegat 8135 Μοριακό βάρος: 8-10million
Ιξώδες: >8000cps εφαρμογή: Αρχική απομάκρυνση νερού λάσπης
Υψηλό φως:

water soluble polymer

,

industrial water treatment chemicals

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση

 

Γενικός κατιονικό Polyacrylamide Blufloc:

  1. Το Blufloc C8020 είναι κατιονικό polyacrylamide μοριακού ψηλού βάρους, που χρησιμοποιείται για τη χρήση σε μια σειρά των βιομηχανικών και εφαρμογών διαδικασίας συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των ρευμάτων απόβλητου ύδατος, είναι ένα ευπροσάρμοστο πολυμερές προϊόν και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις εφαρμογές επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συμπεριλαμβανομένου του φίλτρου ζωνών, υποβάλλει σε φυγοκέντρωση και της απομάκρυνσης νερού Τύπου βιδών, της διευκρίνισης νερού, της διήθησης, της πυκνότητας ή της χρήσης σε διαλυμένες εγκαταστάσεις επίπλευσης αέρα.
  2. Τα ανασταλμένα στερεά που αφαιρούνται σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος προέρχονται από το ακατέργαστο απόβλητο ύδωρ καθώς επίσης και από τα στερεά που παράγονται στις βιολογικές διαδικασίες επεξεργασίας. Τα στερεά είναι πιθανό να περιέχουν τους μικροοργανισμούς που μπορούν να συμβάλουν στη μετάδοση των ασθενειών, καθώς επίσης και τους οργανικούς και ανόργανους μολυσματικούς παράγοντες που μπορούν να είναι επικίνδυνοι ή τοξικοί στους ανθρώπους ή να έχουν τα καταστρεπτικά αποτελέσματα στο περιβάλλον γενικά. Για αυτούς τους λόγους, ο κατάλληλος χειρισμός της λάσπης είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό του σχεδίου και της λειτουργίας του εργοστασίου επεξεργασίας απόβλητου ύδατος. Αυτά τα στερεά, που καλούνται γενικά ως λάσπη, πρέπει να συλλεχθούν από τα διάφορα σημεία στη διαδικασία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος για την επεξεργασία για να μειώσουν το νερό και το οργανικό περιεχόμενο και να καταστήσουν τα στερεά κατάλληλα για την επαναχρησιμοποίηση ή την τελική διάθεση. Το επίπεδο και η μέθοδος επεξεργασίας λάσπης εξαρτώνται από τον τύπο διαδικασίας επεξεργασίας απόβλητου ύδατος από τον οποίο η λάσπη παράγεται, και μπορούν να περιλάβουν την πυκνότητα, την απομάκρυνση νερού, την πέψη, τη λίπανση, και την τελική διάθεση.
  3. Κατιονικά flocculants σειράς Blufloc προσφέρονται επίσης σε μια σειρά μοριακών βαρών. Αυτό επιτρέπει στον πελάτη για να επιλέξει το βέλτιστο πολυμερές σώμα ανάλογα με τις ανάγκες εφαρμογής, όπως τα χαμηλά - μοριακά βάρη για τις χαμηλές εφαρμογές κουράς (π.χ. thickener ζωνών βαρύτητας) πολύ υψηλές - μοριακά βάρη για τα υψηλά περιβάλλοντα κουράς.

 

Γενική διαδικασία επεξεργασίας λάσπης:

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση 0

 

 

Κατιονικές Polyacrylamide Blufloc προδιαγραφές

 

Εμπορικό φίρμα: Blufloc κατιονικό C8020
Πρότυπα: GB17514-2008
MOQ: 500kgs
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες μετά από πήρε την πληρωμή σας
Συσκευασία: Συσκευασμένος στην τσάντα 25kgs Κραφτ ή την άσπρη τσάντα PE στην παλέτα και 16-18ton/FCL, ή τη μεγάλη τσάντα 700kgs
Δείγμα: Ελεύθερος να εξετάσει
Μοριακό βάρος: 8-10million
Πυκνότητα δαπανών: 20-30%
Φαινόμενο ειδικό βάρος: Περίπου 0.6-0.8
Στερεό περιεχόμενο: 89%min
Ενεργό περιεχόμενο: 100%
Συνιστώμενη συγκέντρωση εργασίας: 0,2%

 

Η λειτουργία κατιονικό polyacrylamide Blufloc

  1. Επίδραση διευκρίνισης και καθαρισμού
  2. Για να προωθήσει το ρόλο της τακτοποίησης
  3. Επίδραση φιλτραρίσματος
  4. Η επίδραση πυκνότητας και άλλο effects.5 στην επεξεργασία του νερού αποβλήτων, πυκνότητα λάσπης και απομακρύνοντας το νερό, ορυκτή επεξεργασία, πλύση άνθρακα, κατασκευή χάρτου κ.λπ., μπορούν πλήρως να καλύψουν τις απαιτήσεις των διάφορων τομέων.

Εφαρμογή κατιονικό polyacrylamide

  1. Σαν σχηματίζοντας κροκίδωμα πράκτορα, που χρησιμοποιείται κυρίως τη βιομηχανία solid-liquid της διαδικασίας χωρισμού, συμπεριλαμβανομένης της τακτοποίησης, στη διαδικασία απομάκρυνσης νερού διευκρίνισης, συγκέντρωσης και λάσπης, η κύρια εφαρμογή βιομηχανίας: επεξεργασία απόβλητου ύδατος της επεξεργασίας λυμάτων πόλεων, βιομηχανία χαρτιού, βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, πετροχημική βιομηχανία, μεταλλουργική βιομηχανία, ορυκτή βιομηχανία επεξεργασίας, βάφοντας τη βιομηχανία βιομηχανίας και ζάχαρης και τα διάφορα είδη βιομηχανικού. Χρησιμοποιημένος στα λύματα πόλεων και το κρέας, πουλερικά, διαδικασία κατεργασίας ύδατος αποβλήτων επεξεργασίας τροφίμων της λάσπης και της απομάκρυνσης νερού λάσπης, μέσω της οποίας περιέχει θετικά - χρεωμένες ομάδες σχετικά με τη λάσπη αρνητικά - τη χρεωμένη οργανική επίδραση ουδετεροποίησης δαπανών κολλοειδών της πολυμερούς γέφυρας και της άριστης λειτουργίας συνοχής, στο κολλοειδές σύνολο μορίων μεγάλο floc, που χωρίζεται από την αναστολή. Προφανής επίδραση, χαμηλή δόση.
  2. Στη βιομηχανία χαρτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το έγγραφο που ο ξηρός πράκτορας δύναμης, πράκτορας διατήρησης, πράκτορας ενίσχυσης φίλτρων, μπορεί πολύ να βελτιώσει την ποιότητα εγγράφου, εκτός από το κόστος, βελτιώνει τη ικανότητα παραγωγής μύλων εγγράφου. Μπορέστε να είστε άμεσα και τα ανόργανα αλατισμένα ιόντα, η ίνα και άλλη οργανική πολυμερής ηλεκτροστατική γέφυρα προκειμένου να ενισχυθεί η σωματική δύναμη του εγγράφου, να μειώσει την απώλεια ίνας ή συσκευασίας, να επιταχύνει το φίλτρο νερού, την αύξηση, την ενίσχυση διατήρησης και την επίδραση φίλτρων βοήθειας, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία του άσπρου νερού, συγχρόνως, μπορούν να έχουν τη σημαντική κροκύδωση η διαδικασία μέσα.
  3. Η λάσπη ινών (προϊόντα αμιαντοτσιμέντων) μπορεί να κάνει τη σχηματοποίηση των προϊόντων αμιαντοτσιμέντων να ποτίσει τις ιδιότητες αποξηράνσεων βελτιωμένες, η υλική δύναμη αμιάντων αυξανόμενη στον πίνακα μόνωσης, μπορεί να βελτιώσει τη δυνατότητα συνδυασμού πρόσθετων ουσιών και ινών.

Flocculant λάσπης απομάκρυνσης νερού αρχική κατιονική Polyacrylamide υψηλή αποδοτική και χαμηλή δόση 1

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Yixing bluwat chemicals co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Eric Min

Τηλ.:: +8613861499902

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!