Αρχική Σελίδα

Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Οι χημικές ουσίες Bluwat είναι επαγγελματικός προμηθευτής των χημικών ουσιών κατεργασίας ύδατος στην Κίνα. Παρέχουμε τα παραδοσιακά και καινοτόμα προϊόντα πελατών μας και για να εξασφαλίσουμε βέλτιστο έλεγχο σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών, η οποία συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας του πόσιμου νερού, νερό αποβλήτων, νερό διαδικασίας. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να είμαστε ο επαγγελματικός προμηθευτής κατασκευαστών και υπηρεσιών για να μειώσουμε το κόστος επεξεργασίας σας.

 

Τα προϊόντα πυρήνων μας είναι πηκτικά και flocculants για την κατεργασία ύδατος, και πολυμερή σώματα για τη διάτρηση πετρελαίου/αερίου και EOR (ενισχυμένη αποκατάσταση πετρελαίου).

 

Το πρότυπο και η λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αξία πυρήνων των χημικών ουσιών Bluwat, ανατροφοδοτήστε γρήγορα, η υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλό κόστος λειτουργίας, αυτό είναι εύκολο να καθιερωθεί τη σχέση συνεργασίας με τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Στα προηγούμενα 15 έτη, πωλήσαμε περισσότερους από 400.000 τόνους των προϊόντων μας σε περίπου 80 χώρες και περιοχές.

 

Τώρα, είμαστε ο τοπ κατασκευαστής του πράκτορα Decoloring bwd-01 νερού στον κόσμο.

 

Χτίσαμε και επενδύσαμε 3 σύγχρονα εργοστάσια χημικής βιομηχανίας στα προηγούμενα 10 έτη:

  1. Εγκαταστάσεις Bluwat σε Yixing το 2004: Οδήγηση και επαγγελματικός παραγωγός του πράκτορα Decoloring bwd-01 νερού, του υγρού πολυμερούς σώματος όπως PolyDADMAC, της πολυαμίνης κ.λπ.
  2. Εγκαταστάσεις Bluwat σε Zibo το 2006: Παραγωγή PAC με τους διαφορετικούς βαθμούς, τη σιδηρικούς σκόνη θειικού άλατος και τον κόκκο.
  3. Εγκαταστάσεις Bluwat σε Haibei το 2007: Είναι top 5 κατασκευαστής στην Κίνα, που παράγει Polyacrylamide τη σκόνη και το γαλάκτωμα με όλους τους βαθμούς.

 

Έχουμε τις επαγγελματικές τεχνικές ομάδες για να υποστηρίξουμε την καινοτομία προϊόντων και τον ποιοτικό έλεγχό μας.

 

Έχουμε την ισχυρή συνεργασία με τις παγκόσμιες διάσημες μεγάλες επιχειρήσεις, όπως NALCO, KEMIRA, η BASF, BRENNTAG, και SNF κ.λπ.

 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας, και να έχετε τη win-win συνεργασία από κοινού!

 

Μπλε νερό, πράσινη ζωή!

 

 

 

Στιγμιότυπο εγκαταστάσεων Bluwat:

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Συνέταιροι Bluawt:

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
 

Εδώ έχουμε μια επιτυχή εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου:

  • Ο κ. Ling Kunsheng, ιδρυτής των χημικών ουσιών Bluwat, ένας πεπειραμένος κινεζικός χημικός μηχανικός, ηλεκτρονικό εμπόριο έναρξης πριν από το έτος 2000, το πιό πρόσφατο, καταχωρημένο www.bluwat.com.cn στο έτος 2002, που αρχίζει για να πωλεί τον πράκτορα Decoloring bwd-01 νερού και τα κινεζικά πηκτικά και flocculants στον κόσμο μέσω Διαδικτύου, που μεγαλώνει με τον κύριο ιστοχώρο B2B όπως Alibaba, κάνω--Κίνα… και μηχανή πρόσβασης όπως Google, Baidu κ.λπ.

 

  • Το πρότυπο και η λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αξία πυρήνων των χημικών ουσιών Bluwat, ανατροφοδοτήστε γρήγορα, η υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλό κόστος λειτουργίας, αυτό είναι εύκολο να καθιερωθεί τη σχέση συνεργασίας με τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Μετά από 13 έτη, πωλήσαμε περισσότερους από 400.000 τόνους του πράκτορα Decoloring νερού, Flocculants και των πηκτικών, πολυμερή σώματα για τις κατεργασίες ύδατος, υφαντική επεξεργασία αποβλήτων αποχέτευσης, γεώτρηση πετρελαίου, μεταλλεία, παραγωγή εγγράφου.

 

  • Μετά από την επιχείρηση επιτυχίας, κάναμε τη μεγάλη επένδυση στην παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη, υπηρεσία πωλήσεων. Είχαμε την επαγγελματική ομάδα για να παρέχουμε τα προστιθεμένης αξίας προϊόντα σε όλους τους συνεργάτες μας στον κόσμο.

 

  • Χτίσαμε και επενδύσαμε τρία σύγχρονα εργοστάσια χημικής βιομηχανίας μετά από 10 έτη:
  • Εγκαταστάσεις Bluwat σε Yixing ως το 2004: οδήγηση και επαγγελματικός παραγωγός του πράκτορα Decoloring bwd-01 νερού, του υγρού πολυμερούς σώματος όπως PolyDADMAC, της πολυαμίνης κ.λπ…
  • Εγκαταστάσεις Bluwat σε Zibo ως το 2006: Παραγωγή PAC με τους διαφορετικούς βαθμούς, τη σιδηρικούς σκόνη θειικού άλατος και τον κόκκο
  • Εγκαταστάσεις Bluwat σε Huaibei ως το 2007: παράγοντας polyacrylamide με όλους τους βαθμούς, είναι ένας από τους τοπ παραγωγούς στην Κίνα.

 

 

Ιστορία επιχείρησης Bluwat:

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Bluwat 3 εγκαταστάσεις στην Κίνα:

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Bluwat, Blufloc, bwd-01

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Yixing bluwat chemicals co.,ltd Πιστοποιήσεις

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!